بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

کنعانی اتهام‌های دبیرکل ناتو علیه ایران را «طنز تلخ» خواند

کنعانی اتهام‌های دبیرکل ناتو علیه ایران را «طنز تلخ» خواند سخنگوی وزارت امور خارجه ناصر کنعانی امروز اتهام‌های بی‌اساس دبیرکل ناتو درباره نقش ایران در منطقه را محکوم کرد و به «طنز تلخ» شبیه دانست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر. ناتو و برخی اعضای آن «مسبب اصی بی ثباتی و ناامنی» نه فقط در منطقه، بلکه در سراسر جهان هستند، این را سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اتهام‌زنی و اظهارات بی‌اساس دبیرکل ناتو بیان کرد.

 

ناصر کنعانی امروز (سه‌شنبه) دهم بهمن ماه ضمن محکوم کردن ادعاهای بی‌اساس دبیرکل ناتو درباره نقش ایران در منطقه، این ادعاها را به «طنزی تلخ» شبیه دانست و به سابقه تاریک استعمارگری، طراحی و اجرای سیاست‌های مخرب و مداخله جویانه و نیز اقدامات نظامی در غرب آسیا و دیگر مناطق جغرافیایی توسط ناتو و برخی از اعضای آن اشاه کرد.

 

حضور ۲۰ ساله ناتو در افغانستان که حاصلی جز ۴۵ برابر شدن تولید مواد مخدر در این کشور نداشت و تحریکات این سازمان که از جمله ریشه‌های اصلی جنگ اوکراین است، از جمله سیاست‌های مخرب این ائتلاف نظامی است.

 

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بامداد امروز سه‌شنبه، ایران را به بی‌ثبات کردن مداوم منطقه غرب آسیا متهم کرد و گفت که «ایران به دلیل حمایت از تروریست‌هایی که به کشتی‌ها در دریای سرخ حمله می‌کنند، مسئول آن است». این ادعاها در حالی مطرح شده که مقامات ایران بارها اعلام کرده‌اند که گروه‌های مقاومت در منطقه از ایران دستور نمی‌گیرند و تحت فرمان ایران نیستند.

 

کنعانی عنوان کرد که سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تقویت مناسبات با همسایگان در چارچوب اصل حسن همجواری و احترام متقابل بوده است.

 

وی گفت که در همین راستا تلاش برای نیل به منطقه‌ای باثبات، امن و شکوفا و همزمان، نفی مداخلات خارجی همواره از اصول مسلم سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و بر آن تأکید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار